Fri fragt over 399kr.      Levering 1-3 dage      14 dages fuld returret      5-stjernet kvalitet og service!

 100% Dansk webshop      Kundeservice 23 95 07 63

Handelsbetingelser

Alle priser angivet på www.bambuni.dk er inkl. 25 % moms.

VIABILL

Hvis du benytter VIABILL, skal du huske at VIABILLs betingelser er gældende for dit køb og betaling. Du kan læse VIABILLs betingelser her www.viabill.com/terms

Betaling

På www.bambuni.dk kan der betales med følgende betalingskort:

Betaling med kort foregår gennem en sikker betalingsgateway.
Der tages ikke gebyr ved betaling på www.bambuni.dk.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Der er GRATIS fragt i Danmark, hvis du køber for over DKK 399,-. Køber du for mindre, er prisen for ekspedition og fragt sendt som pakke uden omdeling med den billigste metode DKK 35,2 og sendt som pakke med omdeling DKK 69,5.
Vi sender din bestilling inden for 1-3 hverdage. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 hverdage efter ordreafsendelse. I sjældne tilfælde kan der være længere leveringstid. Vi sender alle varer med GLS eller Post Danmark efter eget valg, og pakkerne kan trackes.

Fortrydelsesret – har du fortrudt dit køb?

Hvis du mod forventning fortryder dit køb, har du 14 dages fuld returret. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du skal sende en e-mail til os (info@bambuni.dk) indenfor 14 dage fra den dag du modtager varen, hvor du klart og tydeligt fortæller, at du fortryder dit køb. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her (fortrydelsesformular). Du skal samtidigt sende information om dit navn og ordrenummer. Beløbet bliver refunderet med samme betalingsmåde, som du har gennemført ordren med. Du skal returnere varen til Bambuni Denmark i samme stand og mængde, som da du modtog den. Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du skal selv afholde de direkte udgifter, der er forbundet med tilbagelevering af varen. Ved returnering skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, og sørge for at varen er pakket forsvarligt ind.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).

Vi krediterer købesummen tilbage til dig senest 14 dage efter modtagelsen af din besked om, at du fortryder dit køb. Hvis pakningen er brudt og markaterne fjernet, betragter vi varen som værende taget i brug, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Ved mistanke om eventuel værdiforringelse af varen, forbeholder vi os retten til at vente med at tilbageføre købssummen.

100% pengene-tibage-garanti i 30 dage

Der gives udvidet fortrydelsesret med 100% pengene-tilbage-garanti i 30 dage.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Varen skal returneres i samme stand som den blev modtaget. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 30 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@bambuni.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din udvidede fortrydelsesret.

Reklamationsret – er der fejl eller mangler?

Du har naturligvis som køber 2 års reklamationsret. Vi gennemgår alle vores varer inden afsendelse. Er der alligevel fejl ved en ekspedition, beder vi dig sende en e-mail til os (info@bambuni.dk) med information om dit navn, ordrenummer og en detaljeret beskrivelse af fejlen. Varer, der returneres med reklamation og bliver godkendt af os som reklamationsberettiget, bliver erstattet af en ny og tilsvarende vare inden for 7 dage fra vi modtager returvaren. Hvis vi ikke har erstatningsvaren, krediterer vi det betalte beløb tilbage inden for 7 dage.

Vi tager forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer

Returneringer skal sendes til:

Kragh & Jytzler Group Aps
Østergade
DK-6700 Esbjerg

Du bærer det fulde ansvar for varen fra du har modtaget den, til den er hos os igen.
Husk at pakke returvaren forsvarligt ind.
Har du spørgsmål til dette, så kontakt os på info@bambuni.dk

Vi har brug for følgende information, hvis du returnerer en vare til os

Du skal angive dit navn og ordrenummer, samt hvorfor du returnerer varen.
I pakken du returnerer til os, skal du samtidigt vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og at du selv afholder de direkte udgifter, der er forbundet med tilbagelevering af varen.

Persondatapolitik – hvordan behandler vi personlige oplysninger?

Når du lægger en bestilling hos os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn – Adresse – E-mail.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at vi kan foretage ekspeditionen af din bestilling og levere varen til dig.
Dit navn og din adresse bruger vi kun, så vi kan sende varerne til dig. Din e-mail bliver brugt til at sende dig en ordrebekræftelse, og en besked om, at din pakke er afsendt. Vi behandler alle dine oplysninger strengt fortroligt. Oplysninger afgivet til www.bambuni.dk videregives eller sælges på ingen måde til 3. part.
Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du altid velkommen til at kontakte os på info@bambuni.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til (kontakt@bambuni.dk). Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Bambuni Danmark


Vi bruger kun bæredygtige og miljørigtige materialer i produktionen af vores bambus strømper. Vi sætter en stor ære i at levere den bedste kvalitet til dig.

Kontakt os


Anbefalinger


Skal vi være venner?Copyright 2017 © Bambuni Denmark - CVR. 3908 3310

VisaMastercardAmex 

Lavet med kærlighed af esbjergensiske webbureau Hype Media