Fri fragt over 399kr.      Levering 1-3 dage      14 dages fuld returret      5-stjernet kvalitet og service!

 100% Dansk webshop      Kundeservice 23 95 07 63

KØB DE BLØDESTE BAMBUSSOKKER

Vores bambus strømper er OEKO-TEX® 100 mærket!

Bambuni Denmarks bambussokker er af yderst lækker kvalitet og en ren forkælelse for dine fødder. Vores bambussokker er lavet af tekstiler mærket med OEKO-TEX® 100 og fremstillet af højteknologiske maskiner af top kvalitet fra italienske Lonati.

Den bedste bambuskvalitet

Bambustekstilfibre har et flot skær og en naturlig rund overflade, som bevirker at sokkerne føles bløde og rare mod huden. Selve sømmen ved tåen af vores bambussokker er håndsyet og kan næsten ikke ses eller mærkes, hvilket bevirker, at sømmen ikke irriterer eller mærkes ved brug. Desuden er vores strømper meget farveægte.

Bambuni Denmarks bambussokker er lavet af 79 % bambusviskose, 18 % polyester og 3 % lycra. Typisk er tøj fremstillet af bambus lavet af garnnøgler, der ikke blot indeholder viskose fra bambus, men også fx bomuld og - eller uld. Vores bambussokker er fremstillet af garnnøgler bestående af 100% bambusviskosetekstil. Dette bevirker at bambusviskosens egenskaber i sokkerne, fx den antibakterielle effekt, er højere.

Vi har begrænset lager af vores bedste bambus strømper, så bestil nu for at være sikker på at få dine bløde bambussokker.

Svedtransporterende sportssokker

Tekstil af bambusviskose minder på mange måder om selve bambusplanten. Bambusplanten er effektiv til at optage og udnytte vand. Den kan optage op til 300 % af sin egen vægt i vand. Bambustekstil er langt bedre til at absorbere og transportere vand og sved end bomuld. Bambusviskose har en speciel molekylærstruktur med mikro mellemrum og huller imellem fibrene, som gør dem ekstra åndbare. Denne egenskab i vores bambussokker bevirker at vand og sved hurtigt transporteres væk fra fødderne, så det kan fordampe, og samtidigt holder det fødderne tørre og behagelige gennem hele dagen. Husk dog at, hvis de anvendes i sko, bør man have åndbare sko på, ellers kan vand og sved ikke fordampe fra sokken, og sokken vil i stedet suge vand til sig, men fødderne vil føles tørre. 

Temperaturregulerende sports strømper

Tekstil af bambusviskose minder på mange måder om selve bambusplanten. Bambusplanten er effektiv til at optage og udnytte vand. Den kan optage op til 300% af sin egen vægt i vand og er derfor ideel i diverse sportsgrene. Bambustekstil er langt bedre til at absorbere og transportere vand og sved end bomuld. Bambusviskose har en speciel molekylærstruktur med mikro mellemrum og huller imellem fibrene, som gør dem ekstra åndbare. Denne egenskab i vores bambussokker bevirker at vand og sved hurtigt transporteres væk fra fødderne, så det kan fordampe, og samtidigt holder det fødderne tørre og behagelige gennem hele dagen. Husk dog at hvis bambussokkerne anvendes i sko til f.eks. sport og andre aktiviteter, bør man have åndbare sko på.

Holder jorden sund

Bambus stabiliserer jorden med dets omfattende rodsystem, som forhindrer jorderosion, vandafstrømning og opretholder flodbredder. Bambus forbedrer jordens sundhed ved at udskille overskydende nitrogen.
Bomuldsplanter har brug for god plads imellem sig, hvilket resulterer i, at jorden bliver ”bagt” af solen og oxiderer, så der frigives CO2 ud i atmosfæren og forringer jordens kvalitet. Bambus kan derimod vokse tæt og giver derved også en bedre jordudnyttelse per hektar – helt op til 10 gange bedre udbytte end ved bomuldsdyrkelse. Bambus hjælper med at nedsætte vandforurening pga. dets høje nitrogenforbrug.

Vi har begrænset lager af vores bedste bambus strømper, så bestil nu for at være sikker på at få dine bløde bambussokker.

Hensyn til miljøet

Udover at dyrkningen af bambusplanten i sig selv er meget bæredygtig, så er Bambuni Denmarks leverandør i Kina også miljøbevidste. Vores leverandørs fabrik, hvor bambussokkerne fremstilles, har moderne, miljøvenlige og højteknologiske maskiner til fremstilling af vores bambussokker.

Derudover har leverandøren af de tekstilgarnnøgler, som vores bambussokker fremstilles af, modtaget OEKO-TEX® Standard 100 certifikat. Certifikatet betyder, at tekstilerne er testet og godkendt ud fra de krav, som Oeko-Tex® stiller til indholdet af kemiske stoffer, der kan – eller mistænkes for at kunne – skade kroppen. 

Oeko-Tex® er verdens førende organisation indenfor sundhedsmærkning af tekstiler. Mærkningen betyder, at tekstilet ikke indeholder skadelige stoffer.

Biologisk nedbrydelig

Biologisk nedbrydelig: Bambusfibre er essentielt en regenereret cellulosefiber, og kan derfor ligesom bambusplanten selv nedbrydes 100% af naturen.

Minimerer global opvarmning

Bambus optager ca. 5 gange mængden af de drivhusgasser, som den tilsvarende mængde træer optager. Derudover producerer bambus 35 % mere oxygen, end den tilsvarende mængde træer gør. På denne måde hjælper bambusplanterne stærkt i kampen mod global opvarmning.

Mindre vask af dine strømper

Bambussokkernes antibakterielle egenskaber bevirker ikke blot, at sokkerne er modstandsdygtige overfor bakterier og lugt af sure tæer, men også at sokkerne kan vaskes på lavere temperaturer og ikke behøver at blive vasket så ofte. Dette skåner miljøet og sparer dig penge, da det bevirker, at der bruges mindre energi og vand til vask. Vask på lavere temperaturer og med indersiden ud ad giver den længste levetid for bambussokkerne. Da bambusfibrenes styrke nedsættes, når de er våde, bør sokkerne kun lufttørres.

Panda-sikkert

Der eksisterer over 1200 kendte arter af bambus, hvoraf pandaerne kun spiser 25 arter. Hvis du spekulerer over om vores bambusproduktion tager maden fra pandaer, så kan vi fortælle dig, at vores bambussokker er fremstillet af bambusarten Moso, som er en af de mange arter, som panderne ikke spiser.

Vi har begrænset lager af vores bedste bambus strømper, så bestil nu for at være sikker på at få dine bløde bambussokker.

Fremstilling af bambus strømperne

Bambuni Denmarks bambussokker er lavet af bambusviskosetekstil fremstillet af Moso kæmpebambus (kendt som ”Mao Zhu” i Kina), som bliver op til 28 meter høje og dækker ca. 3 millioner hektar af Kina. Bambusfiber anvendt i tøj er en regenereret cellulosefiber udvundet fra naturens bambus. Bambusviskosen, som anvendes til fremstilling af vores bambussokker, bliver fremstillet ved først at tage rå bambuspulp fra bambusplanten kerne. Dernæst ekstraheres bambuscellulose fra bambuspulpen, og til sidst spindes bambuscellulosen til fibre.

Bæredygtig og ansvarlig dyrkelse

Bambus er en af de mest hurtigt voksende planter i verden, og kan nogle steder vokse op til 250 cm på blot 24 timer. Bambus kan blive høstet kontinuerligt uden, at der sker skade på det omkringliggende miljø, da det er en græssort, og derfor vokser hurtigt igen efter høst. Det kan sammenlignes med en normal græsplæne, der slås og hurtigt vokser op igen. På denne måde er det ikke nødvendigt, at plante bambussen igen efter høst. Desuden kræver bambus ikke særlig meget vedligeholdelse for at kunne vokse og trives. Endvidere er det ikke nødvendigt at bruge hverken kunstgødning eller pesticider for at dyrke bambus, da bl.a. bambusplantens indhold af Bamboo Kun giver den et naturligt forsvar mod bakterier, skadedyr og svampeangreb. Derimod anslås det, at ca. 25 % af verdens insekticider og over 10 % af verdens pesticider anvendes til dyrkelse af bomuldsplanten.

Stadig spørgsmål?

Hvis du stadig har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan finde vores informationer herunder.

Telefon +45 2395 0763 - E-mail info@bambuni.dk

Eller send os en besked ved hjælp af kontaktformen til højre.

Vi svarer på henvendelser så hurtigt som muligt, og oftest indenfor 24 timer.

Send en besked

Vi har begrænset lager af vores bedste bambus strømper, så bestil nu for at være sikker på at få dine bløde bambussokker.

Bambuni Danmark


Vi bruger kun bæredygtige og miljørigtige materialer i produktionen af vores bambus strømper. Vi sætter en stor ære i at levere den bedste kvalitet til dig.

Kontakt os


Anbefalinger


Skal vi være venner?Copyright 2017 © Bambuni Denmark - CVR. 3908 3310

VisaMastercardAmex 

Lavet med kærlighed af esbjergensiske webbureau Hype Media