Fri fragt LIGE NU    Levering 1-2 dage
Fri fragt over 499kr.    Levering 1-2 dage      90 dages returret – pengene tilbage
 Tlf. 23 95 07 63 – Min konto

Tandplejeren, der arbejder i bambustøj

Bambus er meget fremme for tiden, og vil nok også fylde mere og mere i fremtiden inde for tøjbeklædning. Danskerne har for alvor tage bambus til sig og fundet ud af de mange gode egenskaber, som bambus indeholder.

Det samme gør sig gældende for tandplejeren Line, der for alvor har fundet kærligheden til bambustøjet. Sure tæer, svedlugt og toppe, der klistrede sig fast til kroppen var noget, Line kendte alt for godt.

“Har du prøvet bambus strømper?”

”Måske kan bambus strømper og toppe hjælpe dig af med generne”, sagde hendes kollega en dag.

Sætningen skulle vise sig at være altafgørende for Line, der i dag kun arbejder i bambustøj fra Bambuni. Særligt dametoppene og bambus strømperne har vist sig at være en life-saver!

Hun har i sandhed fundet ud af, at bambustøj har helt særlige kvaliteter. Bambustøjet er med til at give hendes hud luft og frihed, da de antibakterielle og svedtransporterende egenskaber gør, at kroppen kan ånde og holder en passende temperatur.

Lines arbejdsdag er nu blevet meget mere behagelig, og hun tager nu selvsikkert imod klienterne uden frygt for, om hun mon lugter af sved.

Irriterende vaskemærkninger, som ofte sidder i tøjet, slipper hun også for. Hos Bambuni trykker vi nemlig vaskemærkerne i tøjet i stedet.

Blog indlæg omkring Line G. – Tandplejer, Esbjerg.

Gør som tusindvis af andre – Prøv Bambuni bambustøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bambuni Danmark


Vi bruger kun bæredygtige og miljørigtige materialer i produktionen af vores bambus strømper. Vi sætter en stor ære i at levere den bedste kvalitet til dig.

Kontakt os


Anbefalinger


CO2 Neutral Webshop


Vi støtter CO2 Neutralt Website, samt deltagelse i CO2 reducerende projekter, beregninger, auditering, clearinger hos Energistyrelsen.


Copyright 2017 © Bambuni - CVR. 3908 3310

VisaMastercardAmex  

Miljøvenlig pakning

Vi tænker på miljøet - gør du?
Vi bruger miljøvenlig indpakning og vi benytter så lidt plastik og så vidt muligt genbrugspap.

Lavet med kærlighed af esbjergensiske webbureau Hype Media